Японія ніколи не визнає окупацію Криму та продовжить санкції проти РФ – посол

Японія ніколи не визнає окупацію Криму та продовжить санкції проти РФ – посол

Укрінформ
Японія ніколи не погодиться з окупацією Криму Росією та продовжить санкції проти РФ.

Про це заявив Надзвичайний і Повноважний Посол Японії в Україні Шігекі Сумі під час урочистої церемонії відкриття відбудованого за кошти уряду Японії відділення Укрпошти в Миколаївці на Донеччині, повідомляє сайт Донецької ОДА.

"У цей складний для України час уряд Японії, народ  Японії  стоять пліч-о-пліч з Україною, незважаючи на те, що Японія знаходиться дуже далеко від України. Ми вважаємо, що принципи, за якими має існувати міжнародна спільнота ніколи не можуть бути порушеними. Саме тому Японія ніколи не погодиться із окупацію Криму Росією. Ми ніколи не погодимося на дестабілізацію Росією ситуації на сході України. Японія буде продовжувати санкції проти Росії", - наголосив японський посол.

Він додав, що народ Японії буде продовжувати надавати фінансування на відновлення шкіл, дитячих садочків, лікарень та інших життєво важливих об’єктів, які були зруйновані на сході України.

Станом на сьогодні, внесок Уряду Японії для відбудови Донецької та Луганської областей в рамках Програми Розвитку ООН складає майже 19 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-