Розвідка розповіла про ще одного полковника РФ на Донбасі

Розвідка розповіла про ще одного полковника РФ на Донбасі

Фото
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднило інформацію про військовослужбовця з Російської Федерації, полковника Збройних сил РФ Олексія Бєрднікова, який прибув в Україну для участі в збройній агресії на Донбасі.

Про це йдеться на сторінці ГУР у Фейсбуці.

"Встановлено, що на посаду "командира 3 отдельной мотострелковой бригады (Горловка) 1 армейского корпуса (Донецк, Украина) Центра территориальных войск (Новочеркасск) Южного военного округа (Ростов-на-Дону) Вооруженных сил РФ" прибув полковник ЗС РФ Бєрдніков Олексій Миколайович (Бердников Алексей Николаевич), який замінив на цій посаді генерал-майора Тимофєєва Ігоря Борисовича", - йдеться у повідомленні.

До відрядження на Донбас Бєрдніков "із серпня 2014 року до серпня 2016 року проходив службу на посаді командира 60 окремої мотострілецької бригади (військова частина 16871, Сібірцеве, Монастирище-2, Приморський край) 5 Армії (Уссурійськ) Східного військового округу (Хабаровськ) ЗС РФ".

У ГУР також зазначили, що офіцерський склад 5 Армії Східного ВО ЗС РФ, до якого входив Бєрдніков, вирізняється корумпованістю, зловживанням службовим становищем та схильністю до злочинної діяльності.   

"Слід особливо зазначити, що корумпованість, зловживання службовим становищем та схильність до злочинної діяльності є невід'ємними характеристиками офіцерського складу 5 Армії Східного ВО ЗС РФ та, зокрема, 60 окремої мотострілецької бригади", - зауважили в розвідці.

Там також поінформували, що, що до свого прибуття в Україну Бєрдніков набув "дурної слави" під час перебування на посаді командира 60 окремої мотострілецької бригади (військова частина 16871, Сібірцеве, Приморський край, РФ) 5 Армії (Уссурійськ) Східного ВО (Хабаровськ) ЗС РФ з липня 2014 року по серпень 2016 року.

"За час командування 60 омсбр полковник ЗС РФ Бєрдніков О.М., як і його колишній колега по службі в 5 Армії Східного ВО полковник ЗС РФ Олександр Бушуєв (колишній командир 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 армійського корпусу (Луганськ) ЗС РФ, знищений 3 липня 2016 р. у районі Харцизька ( Донецька обл.), зажив дурної слави серед підлеглих у зв'язку з регулярними випадками приниження їх честі і гідності, а також через свою корумпованість", - зазначили в розвідці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-