В центрах зайнятості Донеччини появився  Віртуальний правовий центр для переселенців

В центрах зайнятості Донеччини появився Віртуальний правовий центр для переселенців

Укрінформ
В центрах зайнятості Донецької області появився Віртуальний правовий центр Всеукраїнського благодійного фонду "Горєніє", який  продовжує практику надання безоплатної правової допомоги для внутрішньо переміщених осіб.

Про це повідомила заступник директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова.

"Близько 4 тис. внутрішньо переміщених осіб перебуває на обліку в центрах зайнятості Донецької області. Всі вони потребують якісної правової підтримки. В рамках Угоди про співпрацю представниками БО "Всеукраїнський благодійний фонд "Горєніє" спільно з фахівцями центрів зайнятості області організована системна інформаційно-роз`яснювальна робота з цією категорією населення", - повідомила вона.

Протягом тижня тривала презентація Віртуального правового центру БО "Всеукраїнський благодійний фонд "Горєніє" в центрах зайнятості Донецької області в містах Краматорськ, Слов`янськ, Вугледар, Бахмут, Маріуполь, смт. Велика Новосілка.

Головний напрямок діяльності Віртуального правового центру - надання дистанційних безоплатних правових консультацій переселенцям. "Де б не знаходилася людина, за допомогою телефону або ноутбука вона може безкоштовно отримати якісну правову консультацію у юристів Віртуального правового центру", - йдеться у повідомленні.

Під час проведення презентації юристи Віртуального консультаційного центру безпосередньо та через Skype надали консультації учасникам презентації.

Організатори презентації зазначили, що отримати якісну правову консультацію внутрішньо переміщенні особи можуть у найкоротший термін.

Звертатися до юристів можливо:

- через мережу Internet - за допомогою Skype (yurist.gorenie.dn) та на сторінці ВБФ "Горєніє" в Facebook;

- за телефонами гарячої лінії - (050)0445601, (068)5699306, (067)5626401.

Також можливі консультації за допомогою Viber, будь-яка людина, що має смартфон, може написати або зателефонувати юристам за допомогою цього додатка.

Графік роботи Віртуального Консультаційного центру понеділок-п’ятниця з 09-00 до 17-00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-