У Краматорську визначили богатирів на всеукраїнські

У Краматорську визначили богатирів на всеукраїнські "Козацькі розваги"

Укрінформ
В Краматорську в парку "Ювілейний" відбувся фінал обласного етапу Всеукраїнського фестивалю "Козацькі розваги".

За звання найсильніших богатирів Донецької області боролися команди Бахмута, Добропілля (2 команди), Дружківки, Костянтинівки, Костянтинівського району, Краматорська (4 команди, дві з яких – представники 148 дивізіону м. Краматорська та Краматорського відділу поліції), повідомляє сайт Донецької ОДА.

"Учасники турніру змагалися в таких вправах: "Чумаки", "Колода", "Вправний майстер" та "Козацька вдача". Глядачам, яких у парку "Ювілейний" зібралося чимало, сучасні силачі демонстрували свою витривалість, швидкість, спритність, мужність та волю до перемоги. Вони стали наочним прикладом того, що звичаї та традиції козацтва ще живуть та передаються із покоління в покоління", - йдеться у повідомленні.

Впродовж кількох годин на майданчику панувала атмосфера завзятої спортивної боротьби. За підсумками всіх вправ фестивалю кращими з результатом 58 балів стали спортсмени Дружківки – Євген Немирчий та Ігор Голубцов, які в липні представлятимуть Донецьку область у фіналі Всеукраїнського фестивалю "Козацькі розваги".

Друге місце посіли богатирі з міста Бахмут – Сергій Соколенко та Ігор Фоменко, у активі яких 55 балів, а на третьому місці з результатом 54 бали опинилися представники Краматорська Сергій Шутько та Артем Марінов.

Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, дипломами та медалями відповідних ступенів, а також призами від організаторів та спонсорів фестивалю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-