Штаб АТО розповів, скільки в окупантів 200-х за тиждень

Штаб АТО розповів, скільки в окупантів 200-х за тиждень

Укрінформ
За шість днів в лавах незаконних збройних формувань п'ятеро бойовиків, серед яких один росіянин, загинули, двоє отримали поранення.

Про це заявив у п'ятницю на брифінгу в Києві речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вчора в бою загинув один окупант зі складу так званого 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ). Також позавчора до моргу лікарні міста Новоазовськ доставлено 3 загиблих, а до лікувального відділення - двох поранених бойовиків цього ж загону", - сказав Лисенко.

Він також зазначив, що командири бойовиків роблять все можливе, щоб приховати факти загибелі бійців незаконних збройних формувань.

"Зазначимо, що командири цього загону противника систематично приховують факти загибелі підлеглих. Зокрема, відомо, що давно загиблі бойовики Юрій Реуцький (снайпер) та Сергій Шатов (кулеметник) досі перебувають у списках «полку» та залишаються на забезпеченні", - зазначив Лисенко.

Лисенко також додав, що 28 травня в лавах бойовиків загинув росіянин.

"28 травня під час спроби нічної атаки української позиції «Шахта Путилівська» (також відома як «Шахта «Бутовка-Донецька») загинув росіянин зі складу так званого «2-го батальйону 11-го окремого мотострілецького полку» (Макіївка) 40-річний Сєргєй Глінка. До війни загиблий проживав у підмосковному місті Сергієв Посад", - додав Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-