Жебрівський: Маріупольський порт, Маріупольський судноремонтний та Костянтинівський хімічний заводи приватизують

Жебрівський: Маріупольський порт, Маріупольський судноремонтний та Костянтинівський хімічний заводи приватизують

Укрінформ
З метою економічного підйому області планується приватизація деяких державних підприємств: вугільних компаній, Костянтинівського хімічного заводу, Маріупольського судноремонтного заводу, а також Маріупольського порту.

Про це заявив голова Донецької облдержадміністрації Павло Жебрівський під час зустрічі із заступником посла Королівства Бельгія в Україні Жаном де Лануа, повідомляє сайт ОДА.

"Окрім створення на Донеччині малого та середнього бізнесу, для економічного підйому області планується також приватизація деяких державних підприємств: вугільних компаній, Костянтинівського хімічного заводу, Маріупольського судноремонтного заводу, а також Маріупольського порту", - йдеться у повідомленні.

За словами очільника ОДА, має бути "чіткий контраст" між територіями, підконтрольними українській владі, та тимчасово окупованими.

"Ми працюємо над тим, щоб було видно чіткий контраст між територіями, підконтрольними українській владі, та тимчасово окупованими. Ми вже готові розпочати відновлення 650 об’єктів охорони здоров’я, освіти, енергопостачання та культури", - наголосив Павло Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-