В Очеретиному відновлено мовлення українських телеканалів

В Очеретиному відновлено мовлення українських телеканалів

Укрінформ
В місті Очеретине на Донеччині відновлено мовлення українських телеканалів.

Про це повідомляє прес-служба Міністерство інформаційної політики МІП.

"Вжиті заходи забезпечили мешканців району Донецької області якісним мовленням українських телеканалів. МІП України спільно з Концерном РРТ в рамках діяльності Комісії продовжують розширювати географію покриття українських мовників на Сході України", - зазначила заступник міністра інформаційної політики України Тетяна Попова.

Так, 26 травня 2016 року, на виконання рішення Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при МІП у місто Очеретине Донецької області було перенесено аналогові телевізійні передавачі з міста Авдіївки для трансляції телепрограм "12 ТВК" на Першому Національному телеканалі та "30 ТВК" на Донецькій обласній державній телерадіокомпанії.

Передавальне обладнання надано телерадіокомпанією, передавачі - урядом Литви, а монтажні роботи виконано фахівцями філії Концерну РРТ.

МІП нагадало про щотижневі засідання Комісії з питань відновлення телерадіомовлення, які відбуваються під головуванням заступника міністра інформаційної політики України Тетяни Попової, за участі представників: Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, Українського центру радіочастот, СБУ та радників МІП, під час яких приймаються рішення щодо відновлення українського мовлення на Сході України, дотичних областях та АР Крим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-