Гройсман у Маріуполі подарував дитсадку фотоапарат і караоке

Гройсман у Маріуполі подарував дитсадку фотоапарат і караоке

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в рамках свого сьогоднішнього робочого візиту до Маріуполя разом з головою Донецької обласної військово-цивільної адмінстрації Павлом Жебрівським відвідав дитячий садок і подарував вихованцям цифровий фотоапарат, а також музичний центр.

Про це повідомили в прес-службі Донецької ОДА.

"Перебуваючи сьогодні з робочим візитом у Маріуполі, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман разом з головою Донецької облдержадміністрації Павлом Жебрівським та міським головою Вадимом Бойченко відвідали комунальний дитсадок "Червона гвоздика", - йдеться в повідомленні.

У садку діти зустріли гостей, вітаючи їх українськими віршами, а потім подарували їм ляльки-мотанки, зроблені власноруч.

У відповідь Гройсман презентував дитячому садку цифровий фотоапарат, щоб вихователі мали можливість фіксувати найяскравіші моменти з життя дітей, а також музичний центр з караоке.

В ОДА розказали, що в яслах-садку №125 працюють 2 спеціальні групи для 24 дітей із затримкою у розвитку. В закладі організована робота 7 профільних груп за пріоритетними напрямами: художньо-естетичним, еколого-оздоровчим, фізкультурно-оздоровчим, а також логіко-математичним. Крім цього, працюють гуртки ручної праці та хореографічний.

Після зустрічі з дітьми Гройсман та Жебрівський поспілкувалися з вихователями та батьками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-