На Донеччині прокуратура вимагає скасувати результати тендеру по закупівлі продуктів для шкіл

На Донеччині прокуратура вимагає скасувати результати тендеру по закупівлі продуктів для шкіл

Укрінформ
У Донецькій області прокуратура вимагає скасувати результати тендеру по закупівлі продуктів харчування для шкіл майже на 2 млн грн.

Про це в понеділок повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області

«Прокуратурою області до Господарського суду Донецької області в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України до відділу освіти Волноваської РДА подано позовну заяву про визнання результатів торгів на суму майже 2 млн грн недійсними», - йдеться у повідомленні.

У прокуратурі пояснили, що відділом ювенальної юстиції прокуратури області вивчено законність проведення відділом освіти Волноваської райдержадміністрації Донецької області закупівлі за бюджетні кошти продуктів, а також послуг з організації харчування для шкіл на загальну майже 2 млн грн. За результатами конкурсу переможцем було визнано товариство з обмеженою відповідальністю, але прокуратура встановила, що конкурс було проведено з порушенням законодавства. Підприємство не надало всіх необхідних документів, в тому числі сертифікати якості на продукти харчування для дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-