У Краматорську стартувала міжнародна бізнес-конференція

У Краматорську стартувала міжнародна бізнес-конференція

Укрінформ
У Краматорську Донецької області стартувала міжнародна бізнес-конференція на підтримку малого і середнього бізнесу.

Про це у четвер, 26 травня, повідомили в Управлінні інформаційної політики і з питань преси Донецької обласної військово-цивільної адміністрації.

«Сьогодні у Краматорську почалася дводенна міжнародна бізнес-конференція «Формування нової економіки Донбасу, орієнтованої на експорт і підтримку малого і середнього бізнесу», - йдеться у повідомленні.

Відкривали форум голови Донецької та Луганської облдержадміністрацій Павло Жебрівський і Юрій Гарбуз, представники міжнародних організацій і Торгово-промислової палати Донецької області.

Жебрівський підкреслив важливість заходу, оскільки побудова нової економіки області стоїть сьогодні на порядку денному регіональної влади.

«Нам необхідно стимулювати розвиток малого і середнього підприємництва, підказувати шляхи реалізацій ідей, навчати, як експортувати товари в країни ЄС. Ми прийняли рішення щодо компенсації відсотків по кредитах для малого і середнього бізнесу. На жаль, поки що отримали тільки 5 заяв. Фактично ми можемо кредитувати до мільйона гривень, тому я сподіваюся на їх збільшення після форуму», - сказав глава Донецької ОДА.

Передбачається, що завтра, в п'ятницю, спікери приділять увагу ролі бізнес-асоціацій у кризові часи, механізмам підтримки малого і середнього підприємництва.

Міжнародна бізнес-конференція організована за підтримки уряду Японії, донорських організацій Швеції та Швейцарії, Чеської Республіки, Польщі та Міжнародного центру перспективних досліджень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-