Спортсмени з Донеччини взяли медалі на 2 чемпіонатах Європи

Спортсмени з Донеччини взяли медалі на 2 чемпіонатах Європи

Укрінформ
Ушуїстки з Маріуполя здобули 7 медалей  на чемпіонаті Європи в Москві, а спортсмен Донеччини виборов два "срібла" чемпіонату Європи з фехтування на візках.

Про це повідомляє управління з питань фізичної культури та спорту  Донецької ОДА. 

"З 16 по 20 травня в Москві (Росія) проходив 16-й чемпіонат Європи з ушу серед дорослих, юніорів та юнаків. Збірна команда України на змаганнях виступала в складі 46 осіб у двох розділах: ушу таолу та ушу саньда. Донецьку область на цих стартах представили три маріупольчанки: майстер спорту України міжнародного класу Анна Терещенко, майстер спорту України Уляна Міщенко та кандидат у майстри спорту України Дарина Шульга", - йдеться у повідомленні.

В результаті у активі дівчат з Маріуполя 7 нагород: у Ганни Терещенко – 1 золота і 2 срібних медалі, в Уляни Міщенко – 1 золота медаль, у Дарини Шульги – 2 срібних і 1 бронзова медалі.

Результат виступу збірної команди України – 24 золотих, 21 срібна, 16 бронзових медалей.

Крім того, з 16 по 23 травня в Турині (Італія) проходив чемпіонат Європи з фехтування на візках серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату.

Донецьку область у складі збірної України представляв майстер спорту Сергій Шавкун – неодноразовий чемпіон та призер національних і міжнародних змагань, у 2015 році – володар "золота" Кубку світу та бронзовий призер чемпіонату світу.

За підсумками своїх виступів у Турині Сергій Шавкун посів другі місця в шпазі та в рапірі. Завдяки цьому результату він виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-