Донеччина: за тиждень на КПП взяли трьох бойовиків та 15 спільників

Донеччина: за тиждень на КПП взяли трьох бойовиків та 15 спільників

Фото
Укрінформ
Останнього тижня через спільні блокпости Донеччини пройшли 1,1 тисяч одиниць вантажного транспорту, більше 11 тисяч легкового транспорту та понад 45 тисяч фізичних осіб.

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Донецькій області.

"Особи, які викликали підозру, перевірялися за базами даних інформаційних підсистем ГУНП в Донецькій області. Таким чином було виявлено 3-х учасників НЗФ та 15 осіб, які підтримували зв’язок із бойовиками", - йдеться у повідомленні.

Загалом правоохоронцями за тиждень було виявлено 58 правопорушень. П’ять разів правопорушники намагалися провозити наркотичні речовини та прекурсори.

Зокрема, на блокпості у Маріуполі співробітники поліції виявили порушника, який перевозив із собою 1,5 кг наркомістких рослин – маку, а також медичні шприци, ампули сульфокамфокаіна та розчинник. Поліцейські встановлюють канали походження наркотиків.

Окрім того, на блокпостах виявили особу, яка перебувала в розшуку за скоєння злочину, зафіксували 5 спроб надання неправомірної вигоди за безперешкодний проїзд через КПВВ, 2 факти знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів транспортних засобів та виявили 11 одиниць вантажного транспорту без документів на вантаж, у тому числі на перевезення 108 тонн металобрухту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-