Фанати «Океану Ельзи» у Маріуполі зібралися під стадіоном ще зранку

Фанати «Океану Ельзи» у Маріуполі зібралися під стадіоном ще зранку

Укрінформ
У місті Маріуполь Донецької області у спорткомплексі «Іллічівець» фанати групи Святослава Вакарчука «Океан Ельзи» з ранку вишиковуються в чергу на концерт, початок якого заплановано на 18.00.

Як повідомили кореспондентові Укрінформу жителі Маріуполя, багато шанувальників групи прибули на стадіон «Іллічівець» ще до 9.00.

«Дівчата-активістки, на шиї яких зав'язані прапори України, почали вести перепис черги бажаючих потрапити на концерт. Вони записували прямо ручкою на руці присутніх номер, до якого приплюсовували ще цифру - кількість друзів, які теж прийдуть на концерт», - розповіли очевидці, зазначивши, що багато хто брав з собою їжу, щоб весь день перебувати біля спорткомплексу, чекаючи на концерт.

За словами очевидців, шанувальники «Океану Ельзи» - переважно молоді люди, дуже патріотично налаштовані та натхненні майбутнім концертом Вакарчука.

За інформацією відділу комунікації ГУНП у Донецькій області, на території спорткомплексу «Іллічівець» вже розгорнуто оперативний штаб з безпеки.

До складу оперативного штабу входять співробітники силових структур та екстрених служб - поліції, Нацгвардії, СБУ, ЗСУ, ДСНС та інших, а також представники компанії-організатора концерту, місцевої влади і спорткомплексу. Штаб координує діяльність усіх служб, що гарантують багаторівневу систему безпеки глядачів.

Правоохоронці нагадали, що безпеку мешканців Маріуполя та гостей міста під час заходу гарантуватимуть близько 1200 поліцейських, майже 200 військовослужбовців Національної гвардії України, працюватимуть пожежники, бригади швидкої допомоги, волонтери.

За словами очевидців, біля входу на СК "Іллічівець" встановлено понад 10 рамок-металошукачів, а близько 14.00 прибули загони поліції та почали шикування для гарантування безпеки заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-