Тиждень на блок-постах Донеччини: затримано 13 пов’язаних з бойовиками осіб, 5 перевізників зброї та 6 злочинців у розшуку

Тиждень на блок-постах Донеччини: затримано 13 пов’язаних з бойовиками осіб, 5 перевізників зброї та 6 злочинців у розшуку

Фото
Укрінформ
Протягом минулого тижня на блок-постах в Донецькій області було затримано 13 осіб, які тісно контактували з учасниками НЗФ, 5 перевізників нелегальної зброї, 6 злочинців, які перебували у розшуку.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУНП в Донецькій області. 

"На блокпостах було затримано 13 осіб, які тісно контактували з учасниками НЗФ. Причому більшість з них були зупинені далеко від лінії розмежування – у Слов’янську, Краматорську, Красноармійську, Костянтинівці. Лише чотири – у Маріуполі та Волновасі", - йдеться у повідомленні.

Перевірка проїжджаючих громадян за базами МВС має суттєвий оперативний результат: під час перетину блокпостів правоохоронці затримали 6 злочинців, які перебували у розшуку. Крім того, виявлено 11 мобільних телефонів, які значилися як викрадені, а також 2 викрадені автівки та ще 3 сумнівних транспортних засоби зі слідами знищення, підробки або заміни номерів вузлів та агрегатів.

Поруч з цим, 5 разів поліцейські під час ретельного огляду знаходили у громадян нелегальні боєприпаси. Так, у Слов’янському районі було зупинено мікроавтобус "Фольксваген", у якому було виявлено відразу 4 гранати.

Всього в результаті ретельних перевірок вилучено 5 бойових гранат та 120 патронів, деякі перевізники намагалися переправити боєприпаси за межі АТО до мирних областей країни.

Крім того, протягом тижня співробітниками підрозділів організації діяльності блокпостів розкрито 6 наркозлочинів та затримано 7 одиниць вантажного транспорту без відповідного пакету документів на вантаж, більшість з яких незаконно перевозили понад 25 тонн металобрухту.

Усього на блокпостах регіону задокументовано 58 правопорушень.

Протягом тижня перевірку пройшли 1 тис. вантажівок, 11 тис. легковиків та понад 46 тис.  громадян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-