Аброськін розповів, як Донбас зустрічав нову поліцію

Аброськін розповів, як Донбас зустрічав нову поліцію

Фото
Укрінформ
Слов’янськ є першим в Україні містом необласного значення, де стартувала патрульна поліція.

Про це у Фейсбуці написав начальник ГУ Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

"Сьогодні лави поліції Донеччини поповнили 194 нових поліцейських. Нова патрульна поліція Краматорська та Слов'янська заступила на своє чергування", - повідомив глава поліції Донеччини.

Як розповів Аброськін, на урочистості приходили родинами: "У багатьох нових співробітників патрульної служби є маленькі діти, які з гордістю сьогодні мовили "Мій тато і мама - поліцейські". Багато людей були з українською патріотичною символікою. Це знаково. На вулицях панує наш вільний дух, що переміг терористично-бандитський шабаш під назвою "ДНР".

Він також подякував міністру внутрішніх справ Арсену Авакову за вибір Слов'янська як першого в Україні необласного центру, де з'явилась нова патрульна поліція. 

Як зазначили у Патрульній поліції України, порядок на вулицях Краматорська і Слов'янська охоронятимуть 24 патруля — 11 у Слов’янську та 13 у Краматорську. Серед нових патрульних — 34 дівчини. 14 охоронців порядку мають досвід бойових дій в зоні АТО. 149 патрульних поліцейських, а це 77%, мають вищу освіту. Середній вік патрульних — 27 років.

Хатія Деканоідзе зауважила: два роки тому важко було уявити, що тут майорітимуть українські прапори. “Але ми обійшли все і, звісно, перемогли ворога. Однак для того, щоб перемогти найбільше зло, ви повинні зробити все і захищати Батьківщину. Ми пишаємося вами”, — наголосила Деканоідзе, подякувавши жителям міста за підтримку патрульних поліцейських.

Очолив Управління патрульної поліції містах Слов’янську та Краматорську 24-річний старший лейтенант поліції Олександр Малиш.

Фото: ФБ/Аброськін

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-