В краматорській бібліотеці діти зможуть стати парламентарями в грі

В краматорській бібліотеці діти зможуть стати парламентарями в грі "Країна гідності"

Укрінформ
Центральна міська публічна бібліотека м.Краматорська завдяки партнерству "Кожній дитині" отримала гру "Країна гідності", в якій діти можуть стати членами парламенту вигаданої країни та приймати рішення про соціальну політику.

Як повідомляється на сайті Краматорської міськради, у 2015 році Партнерство отримало від Ради Європи авторське право на видання українською мовою гри "Країна Гідності. Вивчення соціальних прав через освіту з прав людини" та здійснило відповідний переклад і видання гри.

"Суть гри: гравців як членів парламенту вигаданої однойменної країни просять прийняти рішення про соціальну політику щодо соціальних прав у рамках плану розвитку на найближчі п’ять років. Добираючи аргументи під час прийняття рішень, гравці більше дізнаються про соціальні права та їх зв’язки", - йдеться у повідомленні.

Нещодавно відбулася презентація гри серед бібліотечних працівників. На першому етапі кожен обрав стратегію розвитку для "своє" країни, на другому – спробували обрати єдину загальну стратегію, намагаючись як реалізувати усі соціальні права, так і вкластися в уявний бюджет для їх реалізації.

Грати в гру може група від трьох до п’яти гравців. Усі бажаючі навчитися грі можуть звертатися на юнацький абонемент центральної міської публічної бібліотеки. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-