На Слов’янщині перепоховали 79 воїнів Другої світової війни

На Слов’янщині перепоховали 79 воїнів Другої світової війни

Фото
Укрінформ
В селі Сидорове Слов'янського району на Донеччині біля пам'ятника Вічної слави героям у суботу відбулося урочисте перепоховання 79 загиблих солдат в часи Другої світової війни.

Про це повідомляється на сайті Донецької ОДА. 

"7 травня 2016 року в с. Сидорове біля пам'ятника Вічної слави героям відбулося урочисте перепоховання загиблих солдат в часи Другої світової війни. На районний захід було запрошено та були присутні  т.в.о заступника голови облдержадміністрації Ігор Стокоз, заступник голови облдержадміністрації Владіслав Лаврик, голова райдержадміністрації Олег Власов, голова районної ради Костянтин Черніков, сільські та селищні голови, АДВІС "Плацдарм", хор ветеранів, військовослужбовці ЗСУ та інші", - йдеться у повідомленні.

Представники місцевої влади привітали всіх присутніх та ветеранів з наступаючим святом Дня примирення та перемоги над нацизмом та побажали  їм мирного неба та міцного здоров'я. Учасники заходу висловили велику шану та подяку всім тим хто за здобуття перемоги зі зброєю в руках рішуче відстоював незалежність та територіальну цілісність держави.

Так, було захоронено 79 воїнів 6-ї, 12-ї армії, 3-ї та 8-ї Гвардійських Армій, які загинули у боях в 1941-1943рр. при звільненні Слов’янщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-