На вулиці Донеччини 8-9 травня вийдуть 1,6 тис. поліцейських

На вулиці Донеччини 8-9 травня вийдуть 1,6 тис. поліцейських

Укрінформ
Близько 1600 співробітників Національної поліції, Нацгвардії та доданих сил будуть задіяні 8-9 травня у Донецькій області для забезпечення безпеки у місцях проведення масових заходів.

Про це повідомив заступник начальника Нацполіції в Донецькій області Віталій Невгад.

"Є взаємодія зі всіма силовими відомствами. Ситуація повністю контрольована. Цілодобово працюватимуть додаткові наряди - близько 1600 співробітників Національної поліції, Нацгвардії, доданих сил, які будуть задіяні на забезпечення безпеки громадян та охорони правопорядку у місцях проведення масових заходів", - зазначив Невгад.

Всього по Україні 8 та 9 травня заплановано більше 2 тисяч заходів. В зоні АТО – 118 заходів, які планують відвідати понад 30 тисяч громадян. Зокрема, заплановане проведення автопробігу Слов’янськ-Краматорськ-Маріуполь.

Максимальну увагу правоохоронцями буде приділено меморіальним комплексам та пам’ятним місцям. У поминальні дні очікується значне переміщення громадян, у зв’язку з чим буде посилено заходи безпеки на автошляхах. Поліція Донеччини буде нести службу у посиленому режимі по 11 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-