Аброськін розповів, як брали 12 кримінальних авторитетів

Аброськін розповів, як брали 12 кримінальних авторитетів

Фото
Укрінформ
Правоохоронці провели спецоперацію із затримання кримінальних "авторитетів" Донецької та Дніпропетровської областей, внаслідок якої було затримано 12 осіб.

Про це у Фейсбуці написав начальник Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

«Днями поліція Донеччини передала інформацію своїм колегам у Дніпропетровськ, де мав відбутися великий «сходняк» злочинних «авторитетів» Донецької та Дніпропетровської областей. Приїхали «смотрящі» як з окупованої території, так і підконтрольної Україні частині області. Мета – «звіт про свою діяльність та плани на перспективу», - пише він.

Як зазначає Аброськін, в результаті операції було затримано 12 кримінальних авторитетів.

«Затримані «злодій в законі» Вітя «Тбіліський», а також такі його підмайстри, як «Віген Єреванський», «Арбуз», «Мозок» та інші, Всього 12 людей. У Віті «Тбіліського» з 47 років його життя - 30 років тюремних покарань за злочини різної тяжкості. Цього заїжджого «злодія в законі» вже видворено з України геть», – пише він.

Як зазначає Аброськін, деяким прибулим на «звіт» «авторитетів» з окупованої території вдалося уникнути затримання у Дніпропетровську, але пізніше їх було затримано в Красноармійську, на шляху додому до Макіївки.

«Мурликаючий» Вася «Донецький» і його гопкомпания у складі трьох «шанованих» жителів Донецької області. Вася був оглянутий, з них проведена бесіда, сфотографований у фас і профіль, і відпущений з «рекомендаціями». Дивно, але чомусь він не поїхав назад у Макіївку, а прийняв рішення повернутися в Дніпропетровськ», - зазначив він.

Продовженням спецоперації стали сьогоднішні обшуки в Маріуполі. Кримінальна поліція разом з підрозділами спецпризначення провела 10 обшуків у осіб, які відносять себе до так званих «авторитетів». Затримано вісім, двоє будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-