Робоча група ОЕСР щодо боротьби з хабарництвом дала «зелене світло» статусу учасника для України

Робоча група ОЕСР щодо боротьби з хабарництвом дала «зелене світло» статусу учасника для України

Укрінформ
Робоча група Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) щодо боротьби з хабарництвом проголосувала за надання Україні статусу учасника цієї спільноти.

Як передає Укрінформ, про це Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак написав у Телеграмі.

“Робоча група ОЕСР щодо боротьби з хабарництвом в міжнародних ділових операціях дала “зелене світло” та проголосувала “за” надання Україні статусу учасника групи. Тепер чекаємо на фінальне затвердження рішення комітетом зовнішніх зв’язків”, - написав Єрмак.

Він пояснив, що прийняте рішення відкриває шлях Україні до найвищого антикорупційного стандарту в світі та до групи найбільш успішних країн у сфері боротьби з корупцією.

Читайте також: Україна повністю готова до розслідування хабарництва у міжнародних ділових операціях – ОП

Він зауважив, що це важлива робота “нашої команди” та висловив подяку за роботу.

Як повідомлялося, ОЕСР об’єднує 37 найрозвиненіших країн світу. Метою її діяльності є створення найкращих рішень для державної політики, яка сприятиме економічному процвітанню, рівним можливостям та добробуту для всіх.

ОЕСР не є суто економічною організацією. Її експертиза та діяльність охоплюють також питання регіонального розвитку, охорони здоров’я, освіти, захисту навколишнього середовища, антикорупції тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-