Укрпошта вводить в обіг поштову марку «Херсон – це Україна!»

Укрпошта вводить в обіг поштову марку «Херсон – це Україна!»

Фото
Укрінформ
АТ "Укрпошта" 9 грудня презентуватиме довгоочікувану поштову марку "Херсон – це Україна!", присвячену звільненому місту-герою.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі АТ «Укрпошта».

Номінальна вартість марки U, що дорівнює вартості 12 грн за марку, або 72 грн за аркуш з 6 марок. До марки буде випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт та дві художні картки.

Наголошується, що придбати поштовий випуск «Херсон – це Україна!» можна буде з 9 грудня у відділеннях оператора по всій країні та на маркетплейсах eBay і Amazon. На продаж марок будуть діяти обмеження. Один клієнт може купити на одне замовлення не більше 5 маркових аркушів, 2 конверти «Перший день», 10 конвертів та 10 листівок.

Читайте також: Укрпошта вже працює у більшості деокупованих міст і сіл Харківщини

Заявлений тираж випуску – 150 тис. маркових аркушів, або 900 тис. поштових марок. У компанії підкреслюють, що майже 40% тиражу було розкуплено в перші дні за передзамовленням.

Зазначається, що клієнти, які встигли зробити попередні замовлення марки з херсонським кавуном в офіційному поштовому маркеті Укрпошти, зможуть їх отримати, починаючи з 9 грудня, відразу після офіційного старту продажу.

Читайте також: Укрпошта вводить в обіг нові марки «Зброя Перемоги»

Як повідомлялося, АТ «Укрпошта» вводить в обіг нові поштові марки «Зброя Перемоги», частина зібраних коштів від продажу яких піде на допомогу Збройним Силам України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-