Пожежу на військовому аеродромі в Курську росіяни гасили більш як добу

Пожежу на військовому аеродромі в Курську росіяни гасили більш як добу

Укрінформ
Губернатор Курської області рф Роман Старовойт оголосив про ліквідацію пожежі, яка, за його словами, почалася на аеродромі через атаку безпілотника і тривала близько доби.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на ТГ-канал губернатора.

«Займання в районі курського аеродрому, спричинене в результаті атаки ЗСУ, ліквідовано. Пожежі було присвоєно 3 категорію складності», — написав Старовойт.

Він уточнив, що ліквідацією пожежі займалися більше ніж добу понад 200 осіб із багатьох відомств: аварійно-рятувальних підрозділів МНС, Протипожежної служби Курської області, міністерства оборони, російської залізниці та інших структур.

Читайте також: Вибухи на аеродромах рф: перелом у війні та доказ російської неспроможності

За словами Старовойта, постраждалих унаслідок пожежі немає.

Пожежа в аеропорту Курська, який після початку війни був закритий для цивільних рейсів, почалася в ніч проти 6 грудня. Як повідомлялося, загорівся нафтонакопичувач. До гасіння вогню, з-поміж іншого, було залучено три пожежні потяги російської залізниці.

Читайте також: У рф повідомили про «атаку дронів» на комбінат у Брянській області

Раніше, 5 грудня, через атаку безпілотників сталися пожежі на російських військових аеродромах дальньої авіації у Саратовській та Рязанській областях. На аеродромі в Енгельсі (Саратовська область) були пошкоджені два бомбардувальники-ракетоносці Ту-95, в Рязанській області на аеродромі Дягілєво загинули троє людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-