Посол США Брінк вперше приїхала на Львівщину

Посол США Брінк вперше приїхала на Львівщину

Фото
Укрінформ
Посол США в Україні Бріджит Брінк вперше приїхала на Львівщину.

Про це у Фейсбуці повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

"Це перший візит пані посла на Львівщину з часу її призначення очільницею американської дипломатичної місії в Україні. Ознайомив пані посла зі ситуацією в енергетичній галузі Львівщини після масованих ракетних ударів росії по території нашої держави", – написав він.

Козицький зазначив, що розповів про потребу в облаштуванні в області місць, де зможуть в належних умовах перебувати люди з вразливих категорій – особи старшого віку, люди з інвалідністю та діти без батьків, які прибувають з епіцентрів бойових дій. Питання нагальне, адже соціальні заклади області, які опікуються такими людьми, зараз перенавантажені, додав він.

"Потребуємо підтримки у медичній сфері, адже Львівщина – єдина область, яка щодня приймає евакуаційні потяги, тож кількість населення в області і навантаження на медзаклади зросли в рази. Зважаючи на те, що окупант продовжує прицільно бити по енергетичних об‘єктах, маємо велику потребу у генераторах, теплових гарматах та інших пристроях, які допоможуть пройти цей опалювальний сезон у теплі і на зв‘язку", – йдеться у дописі.

Читайте також: США допоможуть Україні із захистом від атак рф і ремонтом об'єктів інфраструктури – посол Брінк

Пані посол зазначила, що партнерство з Україною дуже важливе для США, відтак Сполучені Штати Америки готові і надалі підтримувати нас, скільки це буде потрібно, і докладатимуть зусиль для максимального надання допомоги нашій державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-