У Луганську поранених росіян кладуть у гінекологію та пологове - лікарня переповнена

У Луганську поранених росіян кладуть у гінекологію та пологове - лікарня переповнена

Укрінформ
У тимчасово окупованому Луганську обласна лікарня повністю заповнена пораненими російськими військовими.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«У Луганську обласна лікарня повністю заповнена пораненими росіянами, яких туди доставляють постійно. Госпіталізують навіть в гінекологічне і пологове відділення», - ідеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією Луганської ОВА, загарбники регулярно повідомляють про відкриття пунктів обігріву, зокрема в Алчевську, Луганську, Сорокиному, Брянці тощо. На нещодавно захоплених територіях про впровадження таких заходів звітували лише у Біловодську та Новопскові.

Читайте також: Весною ЗСУ будуть у Луганську, Донецьку та Севастополі - Данілов

«Із міст із найбільш зруйнованою інфраструктурою - Рубіжного, Лисичанська та Сєвєродонецька, - де система опалення була зруйнована росіянами, жодного повідомлення із цього приводу не надходило. Люди залишаються з морозами наодинці», - ідеться в повідомленні.

У Сєвєродонецьку оприлюднили черговий перелік адрес порожніх квартир в місті, в які будуть заселяти колаборантів.

«В оголошенні попереджають власників, аби ті з’явилися в «адміністрації» та надали згоду на проживання невідомих осіб строком на три роки. Не з’явишся у зазначений термін - згоди вже не потрібно. На що окупанти і розраховують, знаючи, що 90% населення міста виїхало до безпечних регіонів України», - підкреслили в ОВА.

Читайте також: ЗСУ все ближче до Кремінної – Гайдай

Крім того, Кремінну нещодавно оглянули будівельники з рф. Вони ознайомилися із руйнуваннями і попередньо заявили, що відбудовувати місто немає сенсу.

Як повідомляв Укрінформ, на Луганщині більшість ліжкового фонду медичних установ так званої «лнр» перепрофілювали під надання допомоги пораненим військовослужбовцям рф, лікарні переповнені бойовиками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-