Українська освіта в умовах війни

Українська освіта в умовах війни

Укрінформ
7 грудня, 10:00 - пресконференція на тему: “Українська освіта в умовах війни”.

Організатор:  Український інститут розвитку освіти.

Спікери: Юрій Демедюк - в.о директора УІРО; Олександр Ворохаєв - заступник директора УІРО; Єлизавета Гаврилова - методист УІРО, модератор.

До участі запрошені: представники Міністерства освіти і науки України; Дмитро Завгородній - генеральний директор директорату цифрової трансформації Міністерства освіти і науки України; Нікі Абрішаміан - представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ); Анатолій Стельмах - керівник експертної групи Директорату цифрового розвитку при Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій; члени Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій; Громадська організація «ЕДКЕМП УКРАЇНА»; Європейський центр імені Вергеланда; Проєкт «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe); Проєкт фінської підтримки реформи української школи «Навчаємось разом» («Learning Together»); Громадська спілка «ОСВІТОРІЯ».

Коротко. Співробітники та партнери Українського інституту розвитку освіти (УІРО) презентують своє бачення розвитку освіти в Україні в сучасних умовах та представлять свою візію подальших спільних кроків з метою розвитку української освіти. В ході пресконференції Український інститут розвитку освіти відзвітує про результати своєї діяльності за 2022 рік та відкриє свої плани на 2023 рік.

Додаткова інформація за телефоном: тел. +380939264880, Єлизавета Гаврилова

Формат заходу – офлайн (Зала 2).

Журналісти зможуть поставити питання офлайн (Зала 2).

Прохання до журналістів прибувати за пів години до заходу.

Акредитація представників ЗМІ: pressroomu@gmail.com

Акредитація триватиме до 9:30 7 грудня, для підтвердження необхідно вказати ім’я, прізвище, назву видання.

Захід транслюватиметься на сайті та YouTube-каналі Укрінформу: https://www.youtube.com/c/UkrinformTV

Використання будь-яких матеріалів з офіційного YouTube-каналу Укрінформ можливе лише за умови дотримання авторських прав, встановлених каналом. Демонструючи ролик в ході прямого ефіру, необхідно послатися на автора — Укрінформ — показати його назву на екрані та вимовити її вголос.

Підсумкові матеріали:

Всеукраїнська школа онлайн налічує майже 2,2 тис. уроків з різних предметів - директор УІРО

Всеукраїнська школа онлайн налічує майже 2,2 тис. уроків з різних предметів, до кінця поточного навчального року у ВШО буде 100% уроків.

Про це на пресконференції в Укрінформі сказав в.о директора Українського інституту розвитку освіти (УІРО) Юрій Демедюк.

“Всеукраїнська школа онлайн — це найвідоміший продукт нашого інституту, який ми створюємо з нашим партнерами, в тому числі міжнародними. Станом на 1 вересня 2022 року на платформі ВШО було 2 199 уроків, але ця кількість щоденно збільшується. Ми очікуємо, що на кінець цього навчального року, тобто на травень наступного року, ми наблизимося до 100% уроків, що їх очікують українські діти”, - повідомив Демедюк.

Він додав, що Всеукраїнська школа охоплює учнів у понад 120 країнах світу, партнерами УІРО в створенні контенту для ВШО є представництво дитячого фонду ЮНІСЕФ в Україні, контент переважно створюється ГО “Освіторія”.

На Всеукраїнську школу онлайн в 2022 році, за даними Демедюка, було витрачено 170 тисяч доларів.

Український інститут розвитку освіти був заснований у 2019 році, установа реалізує 9 сфер політик.

Відео:

Замовити фото натисніть тут - Фотобанк

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-