У Миколаєві нічні обстріли пошкодили три багатоповерхівки

У Миколаєві нічні обстріли пошкодили три багатоповерхівки

Укрінформ
У Миколаєві внаслідок обстрілів пошкоджено три багатоповерхівки та приватні будинки

Про це повідомляє у Телеграмі міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич, передає Укрінформ.

"Внаслідок сьогоднішніх нічних обстрілів значних пошкоджень зазнали три багатоповерхівки. В усіх них вибуховою хвилею та уламками вибиті вікна та шибки, понівечені балкони та пошкоджені вхідні двері", - зазначив мер.

За його словами, в одній п’ятиповерхівці вилетіло 150 вікон, пошкоджень зазнали 75 балконів. Двох людей поважного віку заблокувало у власній квартирі. Вибратись їм допомогли рятувальники ДСНС.

Читайте також: Ракети, дрони та артилерія: росіяни за добу вдарили по восьми областях

Ще одна п’ятиповерхівка потрапила під обстріл вдруге. В ній вибило шибки та понівечило ті ОСБ-плити, якими комунальники забивали вікна після попереднього обстрілу. Уламками посікло і припарковані у дворах автівки.

Сєнкевич додав, що руйнувань різного ступеню зазнали також приватні будинки.

Він зауважив, що зранку на місцях працювали бригади двох комунальних підприємств, які прибрали усе сміття та уламки з проїжджої частини та тротуарів, а також відновили проїзд на тій ділянці дороги, куди влучила ракета.

Читайте також: росіяни вночі вдарили ракетами по береговій зоні Очакова

Працівники “Миколаївводоканалу” перекрили водопостачання та відкачали воду з вирви, яка утворилась від вибуху ракети. Завтра вони продовжать ремонтні роботи і будуть замінювати частину пошкодженої труби.

Як повідомляв Укрінформ,уночі 25 вересня Миколаїв знову зазнав ворожих обстрілів, було пошкоджено житлові будинки і водогін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-