У ДСНС показали, яку техніку отримують замість знищеної ворогом

У ДСНС показали, яку техніку отримують замість знищеної ворогом

Фото, відео
Укрінформ
За час повномасштабного вторгнення росії в Україну ДСНС втратила понад 1300 одиниць техніки, але автопарк служби постійно поповнюється сучасними машинами.

Про це у Телеграмі повідомила пресслужба відомства, передає Укрінформ.

«За час повномасштабного вторгнення росії в Україну ДСНС втратила більш ніж 1300 одиниць техніки, яка сьогодні необхідна для порятунку людей та ліквідації наслідків ворожої агресії. Однак крок за кроком ДСНС відновлюється», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, автопарк ДСНС постійно поповнюється новими сучасними авто, тягачами, пожежними цистернами тощо. Зокрема, до рятувальних підрозділів уже надійшло 24 одиниці новітньої техніки вітчизняного виробництва, поповнення ще понад 170 одиницями техніки від вітчизняних виробників планується до кінця року.

У пресслужбі ДСНС також повідомили, що Головне управління в Одеській області утретє отримало гуманітарну допомогу орієнтовною вартістю понад 300 тис. євро від Німеччини: шість пожежних автомобілів, комп'ютерне обладнання, протипожежне та рятувальне обладнання та матеріали, необхідні для організації ефективної роботи рятувальників. Передача гумдопомоги відбувалась у польському Кракові.

Читайте також: ДСНС закликає збирати загони добровольців, щоб рятувати поля від пожеж

Крім того, на Львівщину завітали керівник канадської організації «Firefighter Aid Ukraine» міста Едмонтон Кевін Роял та президент Альбертсько-Української комерційної палати Віталій Мілентьєв. Вони передали працівникам ДСНС Львівської області протипожежне спорядження, бойовий одяг, пожежний інструмент, обладнання та медичне приладдя.

Канадська делегація також відвідала Івано-Франківськ і передала гумдопомогу рятувальникам Прикарпаття: обладнання та спорядження для порятунку людей з-під завалів будівель, внаслідок ДТП, обладнання, яке допоможе надавати допомогу на висоті, скелелазне спорядження, яке стане в пригоді у гірській місцевості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-