У Чернівцях на костюмованому фестивалі збирали гроші для ЗСУ

У Чернівцях на костюмованому фестивалі збирали гроші для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Чернівцях на костюмованому фестивалі PlayForUA зібрали понад 135 тис. грн для ЗСУ. 

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на співорганізаторку фестивалю Марту Шумілову-Лисякову, передає Укрінформ.

«У Чернівцях провели костюмований фестиваль-перфоманс PlayForUA. Під час події збирали гроші на квадрокоптери для українських військових. Всього зібрали понад 135 тисяч гривень», - повідомляє Суспільне.

Читайте також: Діти зі Львівщини продали свої картини й допомогли придбати для ЗСУ дрон

Зазначається, що вхід на фестиваль був вільним, а збір коштів – добровільним. Наразі волонтери мають дві заявки на техніку, яка коштує близько 60 тис. грн.

У Чернівцях на костюмованому фестивалі збирали гроші для ЗСУ

«Люди вже стомилися донатити, тому ми вирішили зробити такий об’ємний проєкт. Команда у нас невелика: троє засновників громадських організацій та декілька волонтерів, які нам допомагають. Ми хотіли створити такий фестиваль, щоб уся родина могла відпочити та надихнутись», – каже Шумілова-Лисякова.

Костюмований фестиваль відбувся у Чернівцях 14 серпня у музеї просто неба. У програмі заходу були вистава, майстер-класи, Театр Живих скульптур, виставки, атракціон, дитячий простір та концерт для дітей. Також організатори розгорнули народну кухню, де готували традиційні страви з різних регіонів України.

Як повідомляв Укрінформ, понад 70 тисяч гривень на Збройні сили України зібрав восьмирічний Юрій Напора під час сольних концертів містами Львівщини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-