У Сєвєродонецьку загарбники планують знести сотні пошкоджених будинків

У Сєвєродонецьку загарбники планують знести сотні пошкоджених будинків

Укрінформ
російські загарбники обстежують зруйновані будинки, щоб знести їх і в такий спосіб покращити пропагандистську «картинку».

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Окупаційна влада Сєвєродонецька замість того, щоб допомогти людям, виконує наказ стосовно обстеження будинків, які непридатні для проживання. Вже визначили понад сотню багатоповерхівок, які підлягають знесенню. І активно цим займаються, замість підготовки міста до зими. Навіщо? Щоб потім показувати політикам з рф картинку квітучого міста», - наголосив Гайдай.

За його словами, жителі Сєвєродонецька більше місяця тому віддали свої персональні дані в обмін на обіцянку відновити житлові приміщення. Втім, досі ніхто не прийшов навіть для обстеження. В багатьох багатоповерхівках міста пробито дах, вибито вікна, відсутні стіни, сказав він.

«А перші примхи погоди дають про себе знати – нетривалий літній дощ перетворив життя містян на катастрофу. Важко уявити, що буде восени, за два тижні», – акцентував очільник Луганщини.

Читайте також: Після захоплення Лисичанська ворогу важко просуватися на Луганщині - Гайдай

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-