Держпідприємство «Спецтехноекспорт» передали в управління ГУР Міноборони

Держпідприємство «Спецтехноекспорт» передали в управління ГУР Міноборони

Укрінформ
Кабінет Міністрів передав державне госпрозрахункове зовнішньоторговельне підприємство «Спецтехноекспорт» до сфери управління Головного управління розвідки Міноборони.

Як передає Укрінформ, відповідну постанову № 892 від 12 серпня оприлюднено на Урядовому порталі.

"Погодитися з пропозицією розвідувального органу Міністерства оборони щодо передачі дочірнього підприємства державної компанії “Укрспецекспорт” — державного госпрозрахункового зовнішньо-торгівельного підприємства “Спецтехноекспорт” (код згідно з ЄДРПОУ 30019335) із сфери управління Міністерства оборони до сфери управління Головного управління розвідки Міністерства оборони", - йдеться у документі.

Спецтехноекспорт (STE) – українське державне зовнішньоторговельне підприємство, що спеціалізується на експорті та імпорті товарів та послуг ОПК, розвитку інновацій, налагодженні оборонно-технічного співробітництва з країнами-партнерами й іноземними компаніями.

Читайте також: Підприємства Укроборонпрому торік заробили 106 мільйонів на неліквіді

STE представляє українських виробників оборонно-промислового комплексу за кордоном – близько 100 державних підприємств та 70 приватних виробників, 35 дослідницьких центрів та 30 дизайнерських бюро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-