У Чорногорії офіціанти носять символ Z – посольство України надіслало ноту

У Чорногорії офіціанти носять символ Z – посольство України надіслало ноту

Укрінформ
Посольство України в Чорногорії засудило поведінку адміністрації кафе "Руски Бар" у Подгориці, де офіціанти носять символіку російської збройної агресії літеру "Z".

Про це українське диппредставництво заявило у Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

Відповідно до заяви, посольство України жорстко та категорично засуджує поведінку адміністрації кафе під назвою "Руски Бар" у Подгориці, де офіціанти на робочому одязі носять сумнозвісну символіку російської збройної агресії проти України - літеру "Z".

"Ми обурені тим, що в столиці Чорногорії один із закладів громадського харчування настільки зухвало та відкрито підтримує російські злочини проти України та українського народу", - підкреслило посольство.

Посольство послалося на інформацію про заклад на порталі Pobjeda і додало, що надіслало ноту до відповідних органів влади Чорногорії та буде чекати офіційної реакції.

Читайте також: Парламент Чорногорії засудив збройну агресію рф

Як відомо, «Z» використовується як позначення на російських військових автомобілях, що вторглись в Україну 24 лютого, і стала символом для росіян, які підтримують війну. Літеру Z можна побачити на прапорах і на прокремлівських мітингах.

Фото: Посольство України в Чорногорії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-