Резніков прибув до Копенгагена на конференцію союзників

Резніков прибув до Копенгагена на конференцію союзників

Фото
Укрінформ
Делегація Міністерства оборони на чолі з Олексієм Резніковим, в рамках участі у Копенгагенській конференції північноєвропейських союзників з підтримки України, зустрілась із міністром оборони Данії Мортеном Бедсковом.

Про це повідомляє пресслужба Міноборони, передає Укрінформ.

Зазначається, що очільники оборонних відомств обговорили нагальні напрями двосторонньої співпраці у сфері підготовки особового складу Збройних сил України, зокрема, підготовку фахівців із розмінування як на суходолі, так і на морі; базову загальновійськову підготовку механізованих підрозділів Сухопутних військ та Сил Територіальної оборони Збройних сил України.

Сторони обмінялися думками щодо очікувань від Копенгагенської конференції, яка відбудеться завтра, 11 серпня.

Наприкінці зустрічі Резніков нагородив Бедскова заохочувальною відзнакою Міністерства оборони України – медаллю “За сприяння Збройним силам України”.

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня в м. Копенгаген на запрошення данської сторони відбудеться Конференція північноєвропейських союзників з підтримки України на рівні міністрів оборони. Очікується участь міністрів оборони та їх представників від таких країн: Велика Британія, Естонія, Ісландія, Латвія, Литва, Нідерланди, Німеччина, Норвегія, Польща, Словаччина, США, Фінляндія, Чехія, Швеція та у форматі VTC - Австралія, Канада та Нова Зеландія.

Читайте також: Зустріч у Копенгагені стане розширенням формату «Рамштайн» - Міноборони Німеччини

Конференція північноєвропейських союзників з підтримки України на рівні міністрів оборони в Копенгагені стане продовженням і розширенням формату Рамштайн з військової допомоги Україні.

Фото: Міноборони

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-