Херсонці проти «референдуму» - на вулицях з’являються жовті стрічки

Херсонці проти «референдуму» - на вулицях з’являються жовті стрічки

Фото
Укрінформ
Херсонці агітують мешканців області бойкотувати псевдореферендум загарбників - на вулицях окупованих населених пунктів з’являються жовті стрічки, що символізують Рух громадянського опору.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Рух громадянського опору «Жовта стрічка».

«Херсонці агітують бойкотувати «референдум»! Сміливі активісти продовжують роботу на окупованій території!», - йдеться у повідомленні.

Рух закликає зав’язувати жовті стрічки на стовпи, ліхтарі, поручні та зупинки.

Як повідомляв Укрінформ, Рух громадянського опору «Жовта стрічка» закликає мобілізуватись і не дати провести псевдореферендум на захоплених військовими рф територіях України та звертає увагу, що ворог концентрує свою увагу на малих містах Херсонської області.

Рух закликає розклеювати листівки, малювати графіті, маркувати будівлі буквою «Ї» - наразі усім треба об’єднатись проти ворога. Листівку проти "референдуму" можна завантажити тут.

Читайте також: Рух «Жовта стрічка» закликає кримчан триматися подалі від військових об'єктів рф та евакуюватися

У Херсонській області російські загарбники перевіряють будинки навколо місць проведення «референдуму». В регіоні війська рф посилюють терор і фільтраційні процедури для херсонців. Водночас населення області не підтримує процесу організації «референдуму».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-