З початку війни кіберполіцейські відбили 83 ворожих атаки

З початку війни кіберполіцейські відбили 83 ворожих атаки

Укрінформ
З початку повномасштабного вторгнення рф українські кіберполіцейські відбили 83 ворожих кібератаки, ще 300 — попередили.

Про це повідомив під час брифінгу у Медіацентрі Україна - Укрінформ заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції Михайло Кузнєцов.

“Спільно з іншими правоохоронними органами відбито та ліквідовано наслідки 83 ворожих кібератак, також попереджено більш ніж 300 кібератак, які знаходились на стадії підготовки”, - сказав він.

Крім того, за словами посадовця, з початку воєнного стану кіберполіцейські провели понад 950 обшуків.

Також працівники кіберполіції ідентифікували більше 1 700 військовослужбовців рф, які причетні до вчинення воєнних злочинів на території України, і встановили понад 850 осіб пропагандистів «руского міра».

За час повномасштабного вторгнення рф кіберполіцейські встановили 50 колаборантів, 44 з яких уже повідомлено про підозру, додав Кузнєцов.

Читайте також: В Україні відбудеться оборонний хакатон щодо кібербезпеки

Як повідомляв укрінформ, 24 лютого росія розпочала новий етап війни проти України – повномасштабний наступ. Сили оборони України чинять запеклий опір російським військам. Станом на 10 серпня українські захисники знищили близько 42 800 загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-