Про опалення і не мріють: попри обіцянки загарбників у Маріуполі досі немає світла та води

Про опалення і не мріють: попри обіцянки загарбників у Маріуполі досі немає світла та води

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військами Маріуполі мешканці досі не отримують електропостачання до будинків, незважаючи на голосні заяви загарбників.

 Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Маріупольська міська рада.

«Маріупольці досі не отримують електропостачання до будинків. Не дивлячись на голосні заяви окупантів, що місто освітлено, жителі пишуть, що окупанти проводять електропостачання до своїх установ, але не до житлових будинків», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що люди з Маріуполя пишуть, що стовпи ліній електропередач просто валяються посеред вулиць, їх ніхто не прибирає. «Ніхто не приходив і нічого не оглядав! І де ж згадане «дострокове рішення проблеми»? Якщо ніхто й не намагався її вирішити!», - питають маріупольці. А тим часом загарбники для показової картинки виставляють освітленні ділянки вулиць, такий театр абсурду «руського миру».

«Незадоволення зростає серед маріупольців. Вони розуміють, що зрадники розказують байки. Світла та води немає й не буде. А про опалення ніхто вже навіть і не мріє», - констатували у міській раді.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі біля лікарні хворі в очікуванні допомоги лежать прямо на вулиці

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. були депортовані в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Фото: Андрющенко/Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-