У Миколаєві внаслідок обстрілу поранені троє людей і пошкоджені будинки

У Миколаєві внаслідок обстрілу поранені троє людей і пошкоджені будинки

Укрінформ
Загарбники минулої ночі обстріляли Миколаїв та громади області, внаслідок чого троє людей були поранені, пошкоджено житлові будинки, підприємство, складські приміщення та автобаза, горіли поля та ліс.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Вночі, 10 серпня, близько 01:40 ворог обстріляв Миколаїв реактивними снарядами РСЗВ «Смерч». За попередньою інформацією, трьох людей поранено. Серед них 13-річна дівчинка. Внаслідок обстрілів пошкоджено житлові будинки. Також влучання були по території підприємства, складських приміщеннях та автобазі. Детальна інформація уточнюється», - йдеться у повідомленні.

В ОДА зазначають, що у Миколаївському районі 9 серпня внаслідок ворожих обстрілів Шевченківської громади в с. Шевченкове та селищі Луч пошкоджено житлові будинки й господарські споруди. Вночі 10 серпня обстрілів знову зазнало с. Шевченкове. Інформація щодо пошкоджень уточнюється.

У другій половині дня 9 серпня і вночі 10 серпня було обстріляно населені пункти Галицинівської громади - пошкоджено житлові будинки зайнялася хвойна підстилка й лісові насадження Галицинівського лісового урочища. Постраждалих немає.

Крім того, у Баштанському районі 9 серпня обстрілів зазнала Широківська громада, внаслідок чого відбулося займання полів у кількох селах. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що розташовані на лінії розмежування. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється, зауважили в ОДА.

Читайте також: Внаслідок ворожого обстрілу Миколаєва поранена 13-річна дівчинка

Як повідомлялося, на Миколаївщині від початку повномасштабної війни загинуло 408 людей, серед яких 10 дітей, ще 1481 особа дістала поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-