Білий дім прокоментував можливі удари ЗСУ по окупантах у Криму

Білий дім прокоментував можливі удари ЗСУ по окупантах у Криму

Укрінформ
Сполучені Штати продовжать підтримувати Україну, яка захищає свою цілісність і суверенітет та дає відсіч російській агресії.

Так речниця Білого дому Карін Жан-П’єр відповіла на запитання, чи вважають США військові об'єкти у Криму легітимною ціллю для України в умовах постачань американської зброї для ЗСУ.

«Ми підтримуємо зусилля України, яка захищає свій суверенітет і територіальну цілісність», - заявила речниця Білого дому.

За її словами, розв'язана росією війна може затягнутися, однак Сполучені Штати й надалі підтримуватимуть український народ.

Читайте також: Президент: Війна рф проти України почалася з Криму і має закінчитися його звільненням

«Ми продовжимо забезпечувати, щоб Україна могла дати відсіч неспровокованій агресії росії, і на цьому ми будемо зосереджуватися», - підкреслила представниця адміністрації США.

Як повідомляв Укрінформ, окупаційна «влада» Криму підтвердила вибухи в районі Новофедорівки, де розташована російська військова авіабаза.

Читайте також: Вибухи у Криму: Чубаров закликає росіян виїжджати з окупованого півострова вже сьогодні

У Міністерстві оборони України прокоментували пожежу на території аеродрому «Саки» в районі Новофедорівки, зауваживши, що не можуть установити причину займання, однак вкотре нагадали про «правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-