Крим буде національним парком та світовим курортом, а не військовою базою – ОП

Крим буде національним парком та світовим курортом, а не військовою базою – ОП

Укрінформ
Тимчасово окупований росією Крим після повернення під контроль України буде перлиною Чорного моря, національним парком з унікальною природою та світовим курортом, а не військовою базою для терористів.

Про це радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Демілітаризація російської федерації — невід’ємна частина забезпечення глобальної безпеки. Майбутнє півострова Крим — бути перлиною Чорного моря, національним парком з унікальною природою та світовим курортом. Не військовою базою для терористів. Все тільки починається», - зазначив Подоляк.

У попередньому посту Подоляк також вказував, що росія пропонує людству прийняти «Нацистський світ 2.0», що передбачає «право сили». А з ним – масові страти, тортури, викрадення дітей, фільтраційні концтабори. «Все це подається під брендом «русский мир». До газових камер лишається пів кроку. Це категорично треба зупинити. Зараз», - писав він. 

Читайте також: Україна у Міжнародний день корінних народів підтвердила намір повернути Крим

Як повідомлялося, у вівторок, 9 серпня, в окупованому Криму пролунали вибухи в Новофедорівці, де знаходиться військовий аеродром російських окупантів. міністерство оборони рф заявило, що на аеродромі просто "сталася детонація авіаційних боєприпасів".

У Міністерстві оборони України прокоментували пожежу на території аеродрому «Саки», зазначивши, що не можуть встановити причину займання, однак вкотре нагадали про правила пожежної безпеки та заборону куріння у невстановлених місцях.

Водночас у відомстві вважають, що факт пожежі може бути використаний країною-терористом в інформаційній війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-