МОЗ: Понад 3,5 тисячі внутрішньо переміщених медиків працевлаштувалися в медзаклади

МОЗ: Понад 3,5 тисячі внутрішньо переміщених медиків працевлаштувалися в медзаклади

Укрінформ
Понад 3,5 тис. внутрішньо переміщених медиків працевлаштувалися в заклади охорони здоров'я на новому місці.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я, передає Укрінформ.

"Можливістю працевлаштуватися в іншому медичному закладі вже скористалися 3 536 внутрішньо переміщених медичних працівників. Серед них: 1 758 лікарів, 1 170 фахівців (медичні сестри/брати, акушерки, фельдшери, асистенти фармацевта), 608 технічних працівників", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Польщі з березня працевлаштувалися понад 270 тисяч українців

Найбільше працевлаштованих медичних працівників, які вимушено переїхали до інших регіонів, зареєстровано у Дніпропетровській області – 460, Полтавській – 318 та Львівській області - 312 осіб.

Найбільша кількість лікарів та інших фахівців у сфері охорони здоров’я зареєстрована на Львівщині – 290, на Дніпропетровщині – 155 та на Полтавщині – 125 осіб.

Читайте також: МОЗ надасть додаткове фінансування для виплат заробітної плати лікарям

Найбільше працевлаштованих медичних сестер та інших фахівців у сфері охорони здоров’я зареєстровано у Дніпропетровській області – 226, Харківській – 142 та Полтавській області – 139 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко проінспектував лікувальні комплекси та санаторії Трускавця для перепрофілювання під запуск центру нейрореабілітації людей, які постраждали від війни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-