На Херсонщині знову працює Viber, який загарбники намагались заблокувати

На Херсонщині знову працює Viber, який загарбники намагались заблокувати

Укрінформ
Російські загарбники намагаються обмежити доступ до альтернативних джерел інформації на тимчасово окупованих територіях Херсонщини. Самопроголошена «влада» 5 липня повідомила про блокування застосунку Viber в регіоні. Водночас представники офісу Viber в Україні повідомили, що додаток знову доступний для всіх користувачів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

«Такі дії окупантів насамперед покликані на обмежити сотні тисяч українців від отримання перевіреної інформації про реальну ситуацію в Україні, що поширюється каналами державних установ та українських ЗМІ. Водночас, це спроба обмежити і так ускладнений доступ до українського електронного банкінгу. Але, як зазначили представники офісу Viber в Україні, спроби блокування застосунку на Херсонщині нівельовано – додаток знову повністю доступний для всіх користувачів в Україні», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники заблокували Viber та YouTube

В Центрі протидії дезінформації попередили, що будь-які спроби обмеження доступу до інформації - це маніпуляція для посилення впливу російської пропаганди на людей в окупації, шляхом їх ізоляції від правди.

Як повідомляв Укрінформ, 6 липня у Херсоні знищили склади військових рф поблизу залізничного вокзалу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-