російські «Гради» обстріляли села на Херсонщині, є загиблий і поранений

російські «Гради» обстріляли села на Херсонщині, є загиблий і поранений

Фото
Укрінформ
На Херсонщині через ворожі обстріли сіл Заградівка та Мала Шестірня загинула людина, знищені будинки та техніка.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«Поліцейські збирають докази воєнних злочинів у селах Заградівка та Мала Шестірня на Херсонщині, де російські військові завдали прицільні ракетні удари по цивільній інфраструктурі. Снаряди влучили в будинки місцевих жителів, склади агропідприємства, понівечили техніку. На жаль, серед мирного населення є один загиблий і поранений», - йдеться у повідомленні.

Поліція збирає докази воєнних злочинів військ рф / Фото: Поліція Херсонської області

Зазначається, що російська армія завдала удари по селу Заградівка з реактивної системи залпового вогню «Град». Внаслідок обстрілу одна людина загинула на місці, одна травмована. Пошкоджені та зруйновані будинки мирних мешканців.

Читайте також: На Донеччині росіяни за добу обстріляли 13 населених пунктів

Від ракетних обстрілів постраждало і село Мала Шестірня. Там окупанти «денацифікували» склад агропідприємства та будинки місцевих жителів. Внаслідок обстрілу на території складу значних пошкоджень зазнали споруди та техніка, інформують у поліції.

Читайте також: На Херсонщині родичів викрадених людей змушують отримувати російські паспорти

Як повідомлялося, від початку повномасштабного вторгнення росії територія Херсонської області регулярно обстрілюється ворожою армією, особливо ті села, які межують із сусідніми областями. Найбільше постраждали населені пункти Велика Олександрівка, Нововоронцовка, Високопілля, Осокорівка, Заградівка, Мала Шестірня, Новогригорівське, Пригір’я, Калинівське та багато інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-