Мінцифри вручило «Відзнаку миру» компанії Amazon

Мінцифри вручило «Відзнаку миру» компанії Amazon

Укрінформ
Міністерство цифрової трансформації України вручило «Відзнаку миру» компанії Amazon.

Як передає Укрінформ, про це Мінцифри повідомляє у Телеграмі.

Зазначається, що відзнака миру - це нагорода, запроваджена Президентом України для компаній та корпорацій, урядів, посадовців, світових політиків, які найбільше підтримували Україну та допомагали в боротьбі з російським агресором.

«Amazon AWS активно підтримує Україну з початку повномасштабного вторгнення. Компанія допомогла врятувати нашу цифрову інфраструктуру під час війни. Зокрема, критично важливою була міграція державних реєстрів України та критичних баз даних у хмарне середовище Amazon AWS. А ще з перших днів війни заборонила реєстрацію нових клієнтів з росії та білорусі», - зауважили у міністерстві.

Також під час зустрічі у Лугано віцепрем’єр-міністр - міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров обговорив із директором з питань державної трансформації Amazon AWS Ліамом Максвеллом подальшу співпрацю у напрямах діджитал-лендлізу та післявоєнної відбудови України.

Максвелл зазначив, що компанія готова допомогти із технологічними рішеннями для цифровізації держсектору та судової системи.

Читайте також: Мінцифри отримає від трьох операторів понад ₴400 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, платформа хмарних обчислень Amazon Web Services компанії Amazon допомогла українським міністерствам та приватним компаніям перенести понад 10 петабайт даних на безпечні сервери після широкомасштабного вторгнення росії в країну.

Фото: Мінцифри

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-