В рф знайшли мертвим ще одного топ-менеджера, пов'язаного з Газпромом

В рф знайшли мертвим ще одного топ-менеджера, пов'язаного з Газпромом

Укрінформ
В елітному котеджному селищі «Морські тераси» в Ленінградській області рф знайшли мертвим Юрія Воронова – гендиректора транспортно-логістичної компанії «Астра-Шиппінг».

Як передає Укрінформ, про це повідомило регіональне видання 47News.

Воронова виявили у басейні з вогнепальним пораненням голови. Поруч із ним лежав травматичний пістолет. За попередніми даними судмедекспертів, постріл був зроблений упритул.

Читайте також: Акції Газпрому впали на 30% після заяви про невиплату дивідендів

Дружина Воронова розповіла поліції, що він виїхав за місто 1 липня. До цього, за словами жінки, він зловживав алкоголем, оскільки у нього стався конфлікт із діловими партнерами, через який він втратив гроші.

Російські ЗМІ повідомляють, що компанія Воронова спеціалізувалася, зокрема, на підрядах Газпрому в Арктиці. При цьому в 2020 та 2021 роках «Астра-Шиппінг» показала збиток на загальну суму 160 мільйонів рублів.

Читайте також: Кулеба закликав запровадити санкції проти "Газпромбанку" та відключити його від SWIFT

Нагадаємо, за останні півроку це вже четверта смерть топ-менеджера, пов'язаного з Газпромом. Наприкінці січня, а також наприкінці лютого в Ленінградській області знайшли тіла топ-менеджера «Газпром інвесту» Леоніда Шульмана та заступника директора Єдиного розрахункового центру Газпрому з корпоративної безпеки Олександра Тюлякова (поряд лежали передсмертні записки). У квітні в Москві виявили мертвими колишнього віце-президента Газпромбанку Владислава Аваєва, його дружину та дочку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-