Львів накрила потужна злива: затопило вулиці, зупинився електротранспорт

Львів накрила потужна злива: затопило вулиці, зупинився електротранспорт

Відео
Укрінформ
У Львові через сильну грозу і зливу підтоплено вулиці, є перебої з електропостачанням, не курсує частина електротранспорту.

Про це повідомив у Фейсбуці перший заступник міського голови Андрій Москаленко, передає Укрінформ.

«У зв’язку з негодою частина електротранспорту в місті тимчасово не курсує. Фіксуємо підтоплення на вул. Стуса, вул. Сахарова, вул. Під дубом, та вул. І. Франка. Через це виникли перебої у роботі громадського транспорту. Комунальні бригади очищають водоприймачі. Як тільки стече вода - робота електротранспорту відновиться. Попередньо зафіксовано станом на 19.08 підтоплення близько 20 дахів», - написав Москаленко.

Фото:
Фото: "Зручне місто"

Він додав, що через негоду і обрив лінії частково відсутнє електропостачання у селищі Рудне, а також на вул. Льяна та вул. Хвильового.

"Аварійні бригади вже працюють над оперативним відновленням. Також фіксуємо підтоплення на вул. Торфʼяній та перехрестя Миколайчука- вул. Віри, Надії, Любові, вул. В. Великого", - написав заступник мера.

За дорученням міського голови працює штаб по ліквідації наслідків негоди. Голови районів здійснюють об’їзд міста щодо проблемних ділянок та підтоплених вулиць.

Фото сайту "Високий замок"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-