Піде на відновлення міст: у столиці виявили склад російського скла на ₴9,5 мільйона

Піде на відновлення міст: у столиці виявили склад російського скла на ₴9,5 мільйона

Фото, відео
Укрінформ
У Києві слідчі Національної поліції України вилучили товар виробництва росії на понад 9,5 млн гривень.

Про це у Телеграмі поінформувала пресслужба Національної поліції України, передає Укрінформ.

“Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що на території складських приміщень м. Києва зберігається продукція підприємства, яке зареєстроване на території рф. У ході обшуку вилучено понад 46 тис. м.кв. товару зі скла виробництва російської федерації на понад 9,5 мільйонів гривень”, - йдеться у повідомленні.

Також правоохоронці вилучили 2 вантажівки з напівпричепами, які належать підприємству, зареєстрованому у республіці білорусь.

Наразі вирішується питання про накладення арешту і передачу цього майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

“Попередньо планується, що вилучене скло буде використане для відновлення населених пунктів, які постраждали від нападу російської армії, зокрема йдеться про Ірпінь та Бучу”, - зазначається у повідомленні.

Читайте також: СБУ блокувала контрабанду корабельного обладнання до Росії

Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося, 24 червня у ОГП поінформували, що було арештовано майно громадянина рф на 1 млрд грн за незаконний видобуток корисних копалин і фінансування тероризму.

Фото: Національна поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-