Шахаб, Янаков, Батагов та Мишньов найближчим часом приєднаються до «Зорі»

Шахаб, Янаков, Батагов та Мишньов найближчим часом приєднаються до «Зорі»

Укрінформ
На перегляді у клубі знаходиться бразилець Матеус.

Генеральний директор «Зорі» Станіслав Оганов повідомив прес-службі клубу, що до команди на зборі в Польщі приєднається низка гравців, серед яких форвард Захеді Шахаб, який грав на правах оренди за угорську «Академію Пушкаша», та лідер «Маріуполя» Дмитро Мишньов, передає Укрінформ.

«Найближчим часом до команди приєднаються Шахаб, Денис Янаков, Арсеній Батагов та Дмитро Мишньов. На перегляді знаходиться гравець із Бразилії Матеус. Ще будуть футболісти, які приїжджатимуть на перегляд. Є питання щодо Жуніньо, Гільєрме та Овусу. Про долю цих гравців ми повідомимо додатково», – сказав Оганов.

Також Оганов повідомив, що деякі футболісти залишили «Зорю». За інформацією ЗМІ, із луганським клубом попрощалися захисники Віталій Вернидуб, Владислав Ємець, Денис Фаворов, півзахисник Дмитро Хомченовський та форвард Артем Громов.

«Деякі хлопці, у яких закінчилися контракти, вирішили спробувати себе в інших клубах. Ми дякуємо їм за час, який вони провели у «Зорі», та бажаємо успіхів надалі», - додав гендиректор «Зорі».

Нагадаємо, що на збір до Польщі вирушили 27 гравців «Зорі». До наступного сезону луганська команда готуватиметься під керівництвом нового головного тренера Патріка фон Ліувена.

Читайте також: Футболісти «Зорі» розпочали тренувальний збір у Польщі

Як повідомляв Укрінформ, минулий розіграш УПЛ не був дограний через повномасштабне військове вторгнення російської федерації на територію України. «Зоря» посіла четверте місце у турнірній таблиці та виступить у кваліфікації Ліги конференцій. Очікується, що новий сезон у чемпіонаті України стартує 20 серпня.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-