Укрпошта припиняє діяльність на окупованій території Херсонщини

Укрпошта припиняє діяльність на окупованій території Херсонщини

Укрінформ
Херсонська дирекція акціонерного товариства «Укрпошта» з 1 липня тимчасово припиняє діяльність.

Як передає Укрінформ, про це генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський повідомив у Телеграмі.

«Склалася ситуація, в якій ми не можемо продовжувати роботу на окупованій Херсонщині, бо з рублями, зрадниками й окупантами ми не працюємо. Згідно з моїм наказом, ми тимчасово припиняємо діяльність Херсонської дирекції Укрпошти на тимчасово окупованій території з 1 липня», - заявив Смілянський.

Він зауважив, що на території, що знаходиться під контролем України, Укрпошта продовжує виплачувати пенсії та субсидії у звичному режимі. Смілянський також впевнений, що ці території будуть розширюватися з кожним новим днем.

«Від початку окупації ми безперервно допомагали та підтримували нашу херсонську команду. Всім працівникам за червень буде виплачено повну заробітну плату. Також тим працівникам, хто залишався до кінця, буде надано матеріальну допомогу. Працівникам, які виїдуть на територію, підконтрольну Україні, ми допоможемо з працевлаштуванням у відділеннях, де це можливо. Ми продовжимо підтримувати всіх, хто цього потребує, бо Ви - частина Укрпошти», - заявив Смілянський.

Читайте також: Укрпошта розпочала онлайн-продажі марки «Українська Мрія»

Він також подякував херсонській команді, яка мала велику відвагу працювати на стороні добра, доставляти пенсії та гуманітарну допомогу. «Я залишаюся на зв'язку з Вами, тож за потреби звертайтеся, я з радістю відповім. Перемога буде за нами», - заявив гендиректор Укрпошти.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсонській області ситуація є напруженою, особливо у селах громад поблизу кордонів із сусідніми областями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-