На Херсонщині російські ракети влучили в ферму і сільгосптехніку

На Херсонщині російські ракети влучили в ферму і сільгосптехніку

Фото
Укрінформ
На Херсонщині військові рф завдала ракетних ударів по селищу Нововоронцовка – пошкоджено ферму та дороговартісну сільськогосподарську техніку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

“Вчора, 29 червня, російська армія завдала ракетних ударів по смт Нововоронцовка Бериславського району Херсонської області. Внаслідок ворожої атаки зруйновані господарчі будівлі на території ферми, пошкоджено дороговартісну сільськогосподарську техніку”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що жертв серед цивільного населення немає.

Читайте також: У Харкові російська ракета влучила у деревообробне підприємство

На місці працювали співробітники поліції, зібрали речові докази воєнного злочину, опитали місцевих жителів, нині встановлюється сума збитків, завданих громаді.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 8 до 12 років.

Читайте також: У МВС вважають, що через місяць-два росія знизить інтенсивність ракетних обстрілів

Як повідомляв Укрінформ, Нововоронцовська громада на Херсонщині залишається без світла і води через обстріли російських військ.

Поліція відкрила 1399 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів, скоєних російськими військовими на території Херсонської області.

Фото: поліція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-