У Харкові російська ракета влучила у деревообробне підприємство

У Харкові російська ракета влучила у деревообробне підприємство

Фото
Укрінформ
У Харкові минулої ночі ворог завдав ракетного удару по деревообробному підприємству, люди не постраждали.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«російські війська продовжують щоночі обстрілювати наше рідне місто Харків. Вночі обстріляли Основ'янський та Немишлянський райони міста. росіяни влучили у територію деревообробного підприємства та інші будівлі. Жодного військового об’єкту та військових. Як зазвичай. Сильно пошкоджено одну з будівель виробництва. Постраждалих немає», - зазначив Болвінов.

У Харкові російська ракета влучила у деревообробне підприємство / Фото: Сергій Болвінов, Фейсбук

Як повідомляє Харківська обласна прокуратура, удар завдано близько першої години ночі 30 червня. На території утворилась воронка глибиною 12 метрів.

Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Першочергові слідчі дії здійснюються співробітниками поліції, в подальшому матеріали передадуть за підслідністю до Управління СБУ в Харківській області.

Читайте також: Бої на сході, масовані обстріли, на Херсонщині загарбники посилюють тиск на людей - зведення ОВА

Як повідомлялося, на Харківщині внаслідок російської агресії за минулу добу загинула одна людина та шестеро отримали поранення. Ворог завдавав ударыв по інфраструктурі Індустріального, Основ‘янського і Немишлянського районів м. Харкова.

По області протягом доби росіяни обстрілювали Чугуївський, Харківський, Богодухівський, Ізюмський райони, внаслідок чого пошкоджено житлові будинки та залізничну станцію «Одноробівка».

Перше фото: Харківська обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-