Комунальні служби Києва ліквідували наслідки вчорашньої негоди

Комунальні служби Києва ліквідували наслідки вчорашньої негоди

Фото
Укрінформ
Київські комунальні служби ліквідували наслідки негоди 29 червня

Як передає Укрінформ, про це поінформував перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, інформує пресслужба КМДА.

“Комунальні служби Києва ліквідували наслідки грози. До робіт активно залучалися рятувальники та дорожники”, - поінформував перший заступник голови КМДА,

За його словами, рятувальники КАРС “Київська служба порятунку” 29 червня відпрацювали 3 виклики: о 17:06 – на проспекті Володимира Маяковського (Деснянський район), де за допомогою спецтехніки прибрали дерево, яке впало на авто; о 18:50 – на вулиці Якуба Коласа (Святошинський район), де також звільнили авто від поваленого дерева; о 21:49 – на вулиці Якуба Коласа, де прибрали чергове повалене дерево з авто.

Дорожники КК “Київавтодор” упродовж кількох годин після закінчення зливи ліквідували підтоплення, які виникли на 4 локаціях у Святошинському районі столиці. Загалом до цих робіт було залучено 132 працівника і 47 одиниць техніки.

Читайте також: У Києві злива відкрила «купальний сезон»: після дощу люди плавали у воді та смітті

“Зранку вулиці, які найбільше постраждали від негоди, прибрали від бруду та сміття. Сьогодні синоптики також прогнозують грози, тому гідрослужби ШЕУ працюють у посиленому режимі”, – розповів Поворозник.

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня у КМДА поінформували, що через негоду в Києві виникли 2 підтоплення на занижених місцях - на проспекті Леся Курбаса і на бульварі Ромена Роллана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-